Теди Кацарова бе забелязана от репортер на Уикенд да  ходи

...
Теди Кацарова бе забелязана от репортер на Уикенд да  ходи
Коментари Харесай

Теди Кацарова ходи с едни и същи дрехи с дни, чукна 70 кила

Теди Кацарова бе видяна от кореспондент на „ Уикенд ” да  ходи с едни и същи облекла в два поредни дни. Певицата бе заложила на блуза с огромно деколте, откъдето изкачеше силиконовият й бюст, тъмни дънки и кожено яке. На идващия ден облеклото на щерката на Силвия Кацарова бе безусловно същото - единствено дето вместо боти, бе заложила на кецове.

Видът на Теди породи няколко въпроса. Дали изпълнителката не обича да се преоблича и има табиет да върви с едни и същи облекла по няколко дни или просто е била на посетители при гадже и това е повода да не се е преоблякла?

Впечатление прави и налятата фигура на ексцентричната певица. Тя е качила най-малко 15 кг над стройната си в миналото външност и от 55 е заковала кантара на най-малко 70 кила. Теди се старае да прикрива наедрелите си телеса с тъмните облекла, само че без необикновен триумф.
Дъщерята на Силвия Кацарова се разведе преди повече от 10 години. Теди изкара няколко години с финландеца Макс, само че го заряза, тъй като по думите й бил с експлозивен темперамент и я тормозел. След развода, името на поп изпълнителката се свързваше с това на Мистър Турция - Мерт Калъч, тв водещия Жоро Любенов, артиста Дичо и рапъра Бупи Браун, само че тя не удостовери да е близка с нито един от тези мъже.

Едва преди няколко години Теди призна за гръцкото си гадже Димитрис, само че и там нещата завършиха с крушение. От разделите на Кацарова страда най-вече именитата й майка, която е нещастна поради това, че единственото й дете не може да се задоми сполучливо, а годинките минават.
„ Така ми се желае да видя внуче, само че ориста на Теди очевидно е дълго време да търси индивида, с който да сътвори щастливо семейство “, проплакала преди време естрадната легенда. Тя даже ходила при няколко врачки, с цел да види какво вещае бъдещето на детето ѝ. Повечето я успокоявали, че пътят на Теди е предначертан сполучливо и е въпрос на време да ѝ се случат хубави неща в персонален проект. Уви, за момента гаданията не се сбъдват по този начин, както са предсказани. Щерката на Силвия Кацарова пък я успокоявала с думите, че е щастлива, даже и да няма мъж до себе си, който да е компактно до нея.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР